Back from London!


Da er jeg hjemme igjen etter 5 fine dager i London (og Brighton). Vi var jo der da det var opprør og det fikk vi merke. Vi måtte løpe for livet en av kveldene og politisirener kunne høres hele natten. Det var veldig trist. Stakkars alle som fikk butikkene sine eller husene sine brent ned og ødelagt. Men håper opprørerne blir tatt. 

Ellers må jeg si at jeg elsker England noe helt ustoppelig mye. Har du noen gang reist et sted, pratet et språk eller sett bilder fra et sted og tenkt at det er der du egentlig hører hjemme? Jeg har det slik iallefall. Jeg har så stor kjærlighet for Storbritannia at mye av livet mitt involverer det uten at jeg er klar over det selv. Jeg ser for eksempel bare på britisk tv, leser bare britiske bøker, liker best britiske filmer og skuespillere, hører nesten bare på britiske artister osv. Jeg var ikke klar over det før jeg tenkte over det for en stund siden. Og folk spørr meg "hvorfor skal du på utveksling til England og ikke USA?" Da svarer jeg "hva i all verden har jeg å gjøre der borte da?" Det er tross alt i England jeg hører hjemme. Jeg lever i troen på at Gud feil plasserte meg. Beklager Gud. Jeg tror virkelig det. 
Men nok babling. I morgen viser jeg innkjøpene mine. hehe shallowness continues. Viser nok bilder etterhvert også. 2 kommentarer

marrymarita

12.08.2011 kl.14:05

Gleder meg til innkjøpene! :))

Sara's everyday

12.08.2011 kl.23:18

London <3

Skriv en ny kommentar


hits