saying goodbye is hard - even if only for a while

I dag var jeg med bestevenninnen min for siste gang før jeg reiser. Som alltid var hun i godt humør og vi gjorde de samme tingene vi alltid gjør. Det innebærer å sprade rundt i Bergen by, sitte på Nordnes og se ut over havet og prate om alt. Å skilles var vanskelig. Det var vanskelig fordi jeg er vandt til å kunne prate med henne hver dag på internett og meldinger, og ellers ser jeg henne et par ganger i uken. Hun er alltid der for meg og støtter meg på alle måter, og nå vet jeg at jeg ikke skal se henne på 9 og en halv måned. Det var ikke lett, men jeg klemte henne hardt og trasket hjem i mørket. 
Men jeg har ingen intensjoner om å sutre fordi jeg må ta farvell med så mange jeg er glad i. Jeg visste jo at det ville skje. Jeg var forberedt på at det ikke ville bli lett. Men det er jo ikke akkurat som om jeg ikke skal ha kontakt med dem gjennom disse 9 månedene. Vi kan brevveksle, sende mail, skype, prate på facebook osv. 
Dessuten vil jeg ikke grue meg til å reise. Jeg har kjempet lenge for dette og jeg har tenkt til å nyte hvert øyeblikk av reisen jeg skal ut på. Dette er mitt eventyr og jeg vet at når jeg nå sier hadet så er det ikke farvell - det er på gjennsyn.

Én kommentar

Ragnhild

29.08.2011 kl.14:49

MIRIAM. JEG ER KJEMPEGLAD I DEG OG KOMMER TIL Å SAVNE DEG KJEMPEMYE! DU ER MIN ALLER BESTEVENN. OG TRUST ME, MØTET ETTER 9 OG EN HALV LANGE MÅNEDER SKAL BLI SÅ SPEKTAKULÆRT AT DET KAN SIKKERT IKKE FATTES :) SKAL HUSKE PÅ Å PRESSE PÅ MED ALL INFORMASJON OM MITT LIV OG PRESSE UT AV DEG ALT OM HVORDAN DITT LIV ER I ENGLAND. VI SKAL IKKE SAVNE HVERANDRE :3 STOL PÅ MEG, VI KLARER DETTE <3

Skriv en ny kommentar


hits