Bilder fra lørdagen

Jeg er veldig flink til å komme med bilder så lenge etter noe har skjedd at folk glemmer at det har skjedd i det hele tatt. hehe. Men her er altså tre bilder fra lørdagens festligheter.

Her er da jeg og kjæresten til venstre, brødrene hans og den ene kjæresten. På dette bildet ser man godt at jeg er ti år yngre enn de fleste andre. haha!
(jeg var egentlig ikke så glad. Var bare ganske full allerede)

I min berusede hjerne kan jeg oppnå en av to tilstander når jeg er i nærheten av Manuel. Enten tøyser jeg noe forferdelig mye med han og erter han slik at han blir irritert eller så kan jeg bli veldig kjærlig og denne kvelden ble jeg i overkant kjærlig.
Samtale mellom oss to etter konserten:
Meg: Manuel? You know... we are forever. right?
Han: Yes, Miriam. Of course.
Meg: I mean it! It ends here! No more women for you!
Han: Yes I know, darling. I want to be with you.
Meg: Seriously! You have to marry me!
Han: Of course darling. But not tonight
Meg: Why not? Its a good night!
Han: *klapper meg på hodet* Easy sweetheart.
Meg: *stille en stund* Why do we never take pictures together??

Så derfor ble han veldig oppsatt på å ta bilder over alt. Jeg skjønner ikke at han gidder å være med meg altså, men setter pris på det! haha!

Nå skal jeg endelig liste meg ned til frelsesarmeen og kikke etter skatter! Bruktbutikken her er så svær! Og så er det så mye billigere enn i Norge hvor jeg faktisk har funnet ting på fretex som koster mer enn orginal prisen i butikken. Latterlig. Men ok!

Ha en strålende fin dag!

Banan pannekaker

Denne uken lagde jeg banan pannekaker for første gang og herregud så godt det var da! Typen var helt i hundre (men så har ikke han hatt ett ordentlig måltid i dette huset siden juni i fjor før jeg flyttet hjem igjen). Og så utrolig enkelt det er også når man bare dumper alt i mikseren! Husker før når jeg lagde vanlige pannekaker og sto og rørte i evigheter for å få ut klumpene som aldri forsvant. No more I say!

Denne lørdagen blir nok ganske rolig for meg. Typen er på skolen og når han kommer hjem skal han på konsert i Zürich, og siden det var utsolgt så kan ikke jeg være med. Buhu! Neida. En kompis kommer til Frauenfeld (hvor jeg bor) i kveld for å gå på en bar som holder fest så kanskje jeg blir med. I mellomtiden skal jeg se that 70's show, pine meg selv med pilates og spise sjokolade. For en kombo!

God helg!

DIY


Denne kjolen kjøpte jeg i London i midten av fjortiss årene og siden jeg aldri har gått med den fordi den rett og slett ikke er særlig fin så bestemte jeg meg for å eksperimentere litt med den. Jeg ble ganske fornøyd egentlig, men jeg har tenkt å klippe stoffet fra hverandre nede slik at den ikke blir så "sekkete". Hør på meg.. leker syerske. 

Så var det helg igjen. Dagens joggetur er overstått og snart bærer det ut igjen for en liten kosetur i skogen. Wii!
Hva gjør dere på i dag? In Oslo city

 Veldig kjekk dag i går. Spiste grillmat som for øvrig var litt fail, men ellers var det kjempe kos.
Nå sitter jeg på et hotell i Oslo etter en lang natt på natt toget uten søvn. Skal snart ut og utforske litt.
Jeg så meg ut en genser på Zara forrige gang jeg var her og jeg håper den er her fremdeles. Ellers skal jeg se etter et par sko på h&m før vi skal på info møte med explorius. Kommer en video om det senere.
Ha en fin dag!

Final result

Jeg er et geni! Jeg vet jo at det er det dere alle tenker så, hvor er vitsen i å benekte fakta? De er så fine at jeg vil ikke gå med de en gang. jeg vil bare sitte å stirre på de. Men jeg har ikke tid til det!

Skal feire bursdagen min i dag så det er hauger og lass med ting som skal fikses. 
- Vaske og støvsuge
- Jogge
- gå å handle
- bake og gjøre klart
- kle på meg og gjøre meg klar
- siste finishen

Blir kanskje en liten oppdatering ut over dagen. We'll see
Hva skal du i dag?  

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » September 2011


hits