New week/old dreams
Så deilig er jeg mandag morgen da.
Klokken er 11:13 og jeg har allerede vasket og hengt opp klær, tatt oppvasken (vi har ikke maskin), støvsuget og spist frokost. Det er så deilig når man får ting gjort tidlig så man kan være litt stolt av seg selv.

Helgen ble ikke helt som forventet faktisk. Manuel sendte melding til meg og sa at moren hans desverre var blitt syk men at jeg kunne få hennes billett til å se The Decemberists og det takket jeg jo selvsagt ja til. Å herregud så flinke de var! Etter konserten gikk vi alle ut i Zürich og jeg ble vel i overkant full og da var det selvsagt på tide å lære meg sveitser tysk. Var hysterisk morsomt. Gårsdagen gikk med til å bare ligge inne å se på film. Vi så "Catch me if you can" og "Blow" begge filmene var kjempe bra

Nå er det tid for å gå tur i regnet. Synd jeg bare har converse. hehe...
Vi snakkes!

saying goodbye is hard - even if only for a while

I dag var jeg med bestevenninnen min for siste gang før jeg reiser. Som alltid var hun i godt humør og vi gjorde de samme tingene vi alltid gjør. Det innebærer å sprade rundt i Bergen by, sitte på Nordnes og se ut over havet og prate om alt. Å skilles var vanskelig. Det var vanskelig fordi jeg er vandt til å kunne prate med henne hver dag på internett og meldinger, og ellers ser jeg henne et par ganger i uken. Hun er alltid der for meg og støtter meg på alle måter, og nå vet jeg at jeg ikke skal se henne på 9 og en halv måned. Det var ikke lett, men jeg klemte henne hardt og trasket hjem i mørket. 
Men jeg har ingen intensjoner om å sutre fordi jeg må ta farvell med så mange jeg er glad i. Jeg visste jo at det ville skje. Jeg var forberedt på at det ikke ville bli lett. Men det er jo ikke akkurat som om jeg ikke skal ha kontakt med dem gjennom disse 9 månedene. Vi kan brevveksle, sende mail, skype, prate på facebook osv. 
Dessuten vil jeg ikke grue meg til å reise. Jeg har kjempet lenge for dette og jeg har tenkt til å nyte hvert øyeblikk av reisen jeg skal ut på. Dette er mitt eventyr og jeg vet at når jeg nå sier hadet så er det ikke farvell - det er på gjennsyn.

DIY (so to speak)


Da jeg var i London for første gang var jeg vell rundt 10-11 år gammel, og da kjøpte jeg en Big Ben nøkkelring. Noen år senere fant jeg ut at om du fjernet nøkkelring delen kunne den brukes som et smykke og jeg elsket det smykke. Det var lite og søtt, og ingen hadde make. I fjor da jeg var i Paris så en av damene i en vogn som solgte suvinirer smykket mitt, og hun gav meg noen nøkkelringer som manglet anheng og som hun derfor ikke kunne selge som nøkkelringer. Så da festet jeg eifeltårnet på ved siden av Big Ben. Jeg klarte selvsagt å ødelegge Big Ben, men da jeg var i London denne gangen fikk jeg kjøpt meg en ny Big Ben jeg kunne henge på! Så nå er alt strålende. 

Laget egne smykker selv noen gang? 

18.mai


Kjolen jeg gikk med på 17. Mai.

Hadde en fin og litt anderledes 17.mai i går. Var i besøk til min tante hvor jeg følte meg dum siden jeg nesten ikke liker "17.mai mat", men det var hyggelig, og jeg fant ut at jeg har en uvirkelig forkjærlighet for sekkepipe. elsker det!
Etter det gikk jeg egentlig bare å spradet rundt i finværet (jeg tuller) sammen med venninnen min og så på folk. 

Har aldri vært noe særlig glad i 17. mai så det var en fin dag for meg.
Noen andre som hadde en fin feiring?

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » September 2011


hits