Recap

Hei!
En del har skjedd siden sist jeg skrev.
Jeg har:
- vært på pubben og spilt kort med gode venner
- hørt på kjæresten sitt særemenet på skolen
- vært ofte i Zürich
- vært i begravelse i St. Gallen til bestefaren til en kompis.
- kost meg i solen
- vært på fantastisk konsert med two gallants
- Fortsatt med å se etter jobb og lære meg tysk
- Sett hele sesongen med "Sandra usensurert". Loved it!Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å begrense alkohol inntaket mitt. Når jeg først begynner så kjenner jeg ikke mine egne grenser lengre. Eller kanskje det kan ha noe med at folk gir meg gratis drikke  hele tiden? hmm. Gårsdagen var i alle fall grusom. Lå i fosterstilling hele dagen og så på at guttene spilte fifa. jaja!
Nå er det en ny uke og nye muligheter! Jeg sto opp 08:45 og begynnte med å vaske klær og nå holder jeg på å gå løs på resten av leiligheten. Det er en liten leilighet men herlighet hvor mye rot to mennesker kan få til. Haha!
Ha en fin mandag!

Klarer du å holde det ryddig?Second-hand fun

Som jeg nevnte tidligere dro jeg på second hand skattejakt i går, men hvor det vanligvis pleier å være mange skjulte skatter var det ikke så mye å hente. Vanligvis når jeg drar på fretex kommer jeg hjem med fulle poser fordi jeg rett og slett ikke har viljestyrke til å la ting henge. haha!
Jeg fant i alle fall to ting som jeg likte ekstremt godt.

Denne t-skjorten er opprinnelig fra H&M sin L.O.G.G seksjon hvor den koster type 150 kr, men jeg fikk den til 16 kr!

Da jeg så denne var det love at first sight. Nå som jeg har tatt opp igjen pilates trenger jeg litt klær å boltre meg i, and how do you do pilates right? 80s style!
Denne kostet 4 franc så det blir ca 32 kr. Fikk med andre ord tights og t-skjorte for under 50 lappen! yey!

Jeg elsker skattejakt!

Bilder fra lørdagen

Jeg er veldig flink til å komme med bilder så lenge etter noe har skjedd at folk glemmer at det har skjedd i det hele tatt. hehe. Men her er altså tre bilder fra lørdagens festligheter.

Her er da jeg og kjæresten til venstre, brødrene hans og den ene kjæresten. På dette bildet ser man godt at jeg er ti år yngre enn de fleste andre. haha!
(jeg var egentlig ikke så glad. Var bare ganske full allerede)

I min berusede hjerne kan jeg oppnå en av to tilstander når jeg er i nærheten av Manuel. Enten tøyser jeg noe forferdelig mye med han og erter han slik at han blir irritert eller så kan jeg bli veldig kjærlig og denne kvelden ble jeg i overkant kjærlig.
Samtale mellom oss to etter konserten:
Meg: Manuel? You know... we are forever. right?
Han: Yes, Miriam. Of course.
Meg: I mean it! It ends here! No more women for you!
Han: Yes I know, darling. I want to be with you.
Meg: Seriously! You have to marry me!
Han: Of course darling. But not tonight
Meg: Why not? Its a good night!
Han: *klapper meg på hodet* Easy sweetheart.
Meg: *stille en stund* Why do we never take pictures together??

Så derfor ble han veldig oppsatt på å ta bilder over alt. Jeg skjønner ikke at han gidder å være med meg altså, men setter pris på det! haha!

Nå skal jeg endelig liste meg ned til frelsesarmeen og kikke etter skatter! Bruktbutikken her er så svær! Og så er det så mye billigere enn i Norge hvor jeg faktisk har funnet ting på fretex som koster mer enn orginal prisen i butikken. Latterlig. Men ok!

Ha en strålende fin dag!

New week/old dreams
Så deilig er jeg mandag morgen da.
Klokken er 11:13 og jeg har allerede vasket og hengt opp klær, tatt oppvasken (vi har ikke maskin), støvsuget og spist frokost. Det er så deilig når man får ting gjort tidlig så man kan være litt stolt av seg selv.

Helgen ble ikke helt som forventet faktisk. Manuel sendte melding til meg og sa at moren hans desverre var blitt syk men at jeg kunne få hennes billett til å se The Decemberists og det takket jeg jo selvsagt ja til. Å herregud så flinke de var! Etter konserten gikk vi alle ut i Zürich og jeg ble vel i overkant full og da var det selvsagt på tide å lære meg sveitser tysk. Var hysterisk morsomt. Gårsdagen gikk med til å bare ligge inne å se på film. Vi så "Catch me if you can" og "Blow" begge filmene var kjempe bra

Nå er det tid for å gå tur i regnet. Synd jeg bare har converse. hehe...
Vi snakkes!

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » September 2011


hits