polkadotted letters of love

Nye innkjøp fra i dag. Salg på undertøy er det beste salget jeg vet og jeg trengte nytt. Jeg har egentlig shoppestopp hele sommeren siden jeg flytter til York i ett år i september men nødvendigheter er og forblir nødvendigheter. 
tanker? 
Give me a man like Mr.Rochester


Jeg har elsket boken i lang tid. Jeg lå oppe mange sommernetter i fjor og leste helt til øynene ikke klarte å holde seg opp lengre. Da jeg var ferdig med den fantastiske boken, så jeg serien hvor blandt annet den fantastiske skuespilleren Toby Stephens spiller Mr. Rochester. Jeg ble helt trollbundet. Jeg elsker historien, karakterene og alt egentlig. Jeg elsker at det ikke er en klisjé og at det ikke er en lukket slutt. En annen ting som er fantastisk med historien er at de begge blir beskrevet som ganske stygge av utseendet og ting som har skjedd med dem opp igjennom livene deres har satt tydelige merker på personligheten og deres væremåte. 

Jeg var litt skeptisk til filmen for nå til dags har regissørene en tendens til å forandre på alle fakta bare for å øke underholdningsverdien. Jeg syns det er respektløst mot forfatteren og tukle med deler av historien som gjør historien til det den er. Men det er nå så. Regissørene i denne filmen hadde vært veldig flinke og de hadde fått med seg alle de detaljene som var nødvendige å få med seg. Alt i alt er jeg super glad for at jeg gikk på kino og så denne filmen! Gleder meg allerede til å se den igjen når den kommer ut på dvd.

Sett/lest/hørt om Jane Eyre?  

I'm coco and going out

pimp your myspace

Nå skal jeg snart ut og gå. gå langt. jeg har nemlig bestemt meg for å gå hele veien til min søte fluesopp, Lily. 
Det tar 20 minutter med buss til henne så det tar vell 1 og en halv time å gå. Men utfordringer, hva er det?
Ha en fin lørdag dere!
Skal du noe kjekt i dag?  

radioheads and headaches

  
ikke de peneste bildene som dere ser. nu vell. Dette er mine to outfits i dag. Det første var slik jeg gikk i byen og det andre var sånn jeg ble seende ut nå som jeg ligger på sofaen med migrene og radioheads på tv. God aften.I'll write you a letter sealed with a kiss

Det er sommereferie. Jeg har vært på kafé med god venninne, spist middag med pappa på Dickens, kjøpt nye joggesko og kjøpt voks og stempel til min fremtidige brevskriving. Nå skal jeg bestemme meg for fagvalgene neste år og så er livet herlig. 

Hvordans startet du sommerferien?

jeg gleder meg...

.. til å våkne tidlig i sommer for å se solen stå opp.

DIY


Denne kjolen kjøpte jeg i London i midten av fjortiss årene og siden jeg aldri har gått med den fordi den rett og slett ikke er særlig fin så bestemte jeg meg for å eksperimentere litt med den. Jeg ble ganske fornøyd egentlig, men jeg har tenkt å klippe stoffet fra hverandre nede slik at den ikke blir så "sekkete". Hør på meg.. leker syerske. 

Så var det helg igjen. Dagens joggetur er overstått og snart bærer det ut igjen for en liten kosetur i skogen. Wii!
Hva gjør dere på i dag? pakke i posten og spontan kjøp


Fikk endelig pakken fra Asos i posten i dag!
leppestift - Barry M, Blush - Bare minerals, kjole - asos, strømpebukse - house of holland, brush - models own, ring - river island

Jeg ble så glad! Kjolen passet perfekt, sminken var herlig og alt var supert! 
Jeg våknet forresten opp i dag og tenkte jeg trenger ny data. Så da gikk jeg å kjøpte meg en mini pc.
Etterpå slang jeg rundt med to gode venner. Koselig dag! 

Lend me your ears and I'll sing you a song


Lazy summer day. Sommeren er endelig kommet til Bergen. Halv 11 i dag tidlig da jeg tittet på gradestokken så jeg at det sto innetemperatur: 21 grader - utetemperatur: 21 grader. Så da hev jeg på meg skoene og gikk en lang tur i skogen. Det er så grønt og deilig ute. Jeg har aldri likt sommeren. Har alltid ventet på at den skal bli over så man kan bane vei for høsten, min elskede. Men nå tror jeg at jeg faktisk kan vende meg til å like sommeren også. 

Jeg kom ikke opp i eksamen! Så gårsdagen tilbragte jeg med en god venninne og navnesøster. 
I dag skal dagen tilbringes på andre siden av byn med en annen god venninne. Fri er deilig det. 
Elsker å stå opp tidlig og å få noe ut av dagene. Jeg må også konsentrere meg om fagvalg på skolen neste år. 
Jeg vet ikke om jeg skal ta A levels eller IBD, men akkurat nå skal jeg hoppe i dusjen og dra på meg sommerkjolen.

Hva gjør du i dag da? Blue blue caravan


jeg ser ganske trist ut på bildet. Men kanskje jeg er det! Jeg kommer kanskje opp i eksamen i morgen sjønner du.
Kommer jeg opp, ja da gråter jeg bittert, men kommer jeg ikke opp så skal jeg feire med kina mat. Over og ut

Noen tanker?new ring


fra river islandSummer 2011

 

Chillin'Jeg vet det er veldig mainstream å blogge/drikke/være obsessed med Starbucks men er det rart da? Alle produktene deres smaker himmelsk. Er litt stolt over at Norge endelig har fått fingen ut og fått noen produkter over hit (selv om det koster så mye at det er ran). Ica har for øyeblikket tilbud på starbucks frappuccinoen som er steike god! Den koster bare 10 kr så løp og kjøp! 
blonder. Kan en få nok?


Kjolen som ble med hjem fra Oslo. Jeg gir hjertet mitt til den. Den er akkurat det jeg har letet etter. 

Jeg er syk i dag. Jeg har liten tid for tiden og jeg er en dårlig blogger. Ikke forlat meg. Snille?Back from OsloEr tilbake fra Oslo. Skulle bare på et informasjonsmøte som varte så og si hele dagen så det ble akkurat ikke noen shopping tur. Men jeg kjøpte denne fine boken, en hårkur, en kjole (viser senere) og denne awesome Levi's shortsen som jeg fant i en fretex bod til bare 50 kr. Jeg jublet! 

Nå skal jeg til en venninne og overnatte til mandag. Kom nettopp av toget hvor jeg har vært i 7 timer i dag så er litt sliten men life goes on. 

Har DU hatt en fin helg? In Oslo city

 Veldig kjekk dag i går. Spiste grillmat som for øvrig var litt fail, men ellers var det kjempe kos.
Nå sitter jeg på et hotell i Oslo etter en lang natt på natt toget uten søvn. Skal snart ut og utforske litt.
Jeg så meg ut en genser på Zara forrige gang jeg var her og jeg håper den er her fremdeles. Ellers skal jeg se etter et par sko på h&m før vi skal på info møte med explorius. Kommer en video om det senere.
Ha en fin dag!

Final result

Jeg er et geni! Jeg vet jo at det er det dere alle tenker så, hvor er vitsen i å benekte fakta? De er så fine at jeg vil ikke gå med de en gang. jeg vil bare sitte å stirre på de. Men jeg har ikke tid til det!

Skal feire bursdagen min i dag så det er hauger og lass med ting som skal fikses. 
- Vaske og støvsuge
- Jogge
- gå å handle
- bake og gjøre klart
- kle på meg og gjøre meg klar
- siste finishen

Blir kanskje en liten oppdatering ut over dagen. We'll see
Hva skal du i dag?  

Glittering shoes.

I går gikk jeg rundt i byen og kjøpte inn glitter, sko og lim. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg syntes det hørtses ut som en god idé å gjøre dette, men resultatet ble veldig bra! På filmen er det ikke glitter på tuppen av skoen, men jeg gikk over de flere ganger, og må kanskje gå over de en gang til i dag. 

Hva syns du?  

 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » September 2011 » August 2011


hits