i cried for you

 
Bare en samling av noen klipp jeg tok uken jeg var i Province. Amatørmessig egentlig. 

Jeg gikk forresten rundt i en nydelig hvit blondekjole i går, og forstod ikke hvorfor alle drev å glante sånn på meg (spesielt menn). Men da jeg kom hjem forsto jeg det selvsakt: Aldri hadde undertøyet mitt vært mer synlig.
Takk til bikbok for å lage gjennomsiktige kjoler! Much abliged to you! not.. 

awake my soul

Mye Mumford & sons for tiden. La dem på hyllen en stund, men det tok ikke lang tid før jeg innså at de er vidunderlige og at plassen på iPoden er vellfortjent. Er tilbake fra hytten. Kom tilbake for en god stund siden faktisk. Har vært hjemme og vært syk. Yey! Har sakt adjø til min sjønne navnesøster som forlater meg for å dra til Statene på mandag. 10 måneder er lenge det. Spesielt når jeg bare går rundt her hjemme og tripper, lengter etter å dra til York. Jeg skal til London neste uke da. Det gleder jeg meg til. Blir forhåpentligvis en liten dagstur til Oxford også! Har alltid vært en drøm å få dra til Oxford. Har hørt det er helt nydelig der så Miriam gleder seg! 

Ellers så har jeg bestemt meg for at jeg virkelig må bli strengere med meg selv og hva jeg spiser. Jeg har ingen viljestyrke når det kommer til slikt, men nå er den tiden forbi. Ingenting usunt i min munn. åneidu. Nei takk!

God natt kjære Norge. Sov søtt.  
Rule Britannia

Next Thirsday I'm there! Cannot wait.Off to the countrysideJa, da er jeg på vei til hytten. Jeg skal sitte ute på steinmuren, lytte til Enya og lese gode bøker. Har også planer om å gå turer i skogen og lytte til fuglesangen slik jeg gjør hver gang jeg er her. Kall meg Mr. Klisjé. that's what I do!

Jeg beklager forresten at jeg er en slik dårlig blogger som nesten aldri skriver noe som helst av hva jeg gjør eller noen ting, men det er så umotiverende når jeg har så treg datamaskin. Den gjør ingenting jeg vil den skal gjøre, og det begynner å gå meg på nervene så.. jeg beklager, men jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan når jeg kommer til York (som er om bare 43 dager!!!!)

Ser dere om en uke!
Btw: jeg må være fjortis og si: Happy Birthday Benedict Cumberbatch!
Han er helten min på alle måter og han er 35 år i dag. høhø. Så det så.  

Primark autumn collection - I'm enchanted!

Etter å ha sett denne filmen gjorde jeg det helt klart for mamma at vi måtte dra til England. 
I dette øyeblikket søker hun etter billetter.  

Happy birthday to me!

Tumblr_lghgefsedr1qg43gto1_500_large_large
17 år i dag. Gått lang fjelltur og spist alt for mye china middag. Ser Forthysomething på pc-en. fin bursdag

New From France


Dette var det som ble med meg hjem fra Franrike. Det var crazy salg over alt så jeg fikk alt skremmende billig. Var også deilig å kjøpe ting jeg virkelig trengte som for eksempel toalettvesken fra The Body Shop. Stor og perfekt til å ta med til York. 

Hva syns du? Btw: I natt blir det Harry Potter Premiere! Gleder meg så mye at jeg nesten ... tisser i buksen!

Home again


utsikt fra rommet mitt i vår franske villa. 

Da er jeg hjemme igjen etter en deilig uke i Sør-Frankrike. Jeg hadde ingen forventninger til denne turen fordi jeg ikke er særlig begeistret for stekende varme og brennende sol, men jeg likte det overraskende godt. Vi gjorde noe nytt og opplevde noe spennende hver eneste dag. Høydepunktet var nok å gå på tur i Alpene og å ha en fot i Franrike og en i Italia. Shoppet litt også og bilder fra turen og bilder av innkjøp kommer senere. :) 

Har dere hatt en fin uke? sorry but I have to go

Tumblr_ln9muqxjbi1qjnwa0o1_500_largeBeklager dårlig blogging og sånn denne uken, men man har hatt det travelt med venner og familie.
I morgen tidlig (så tidlig at jeg vet ikke om man kan kalle det morgen en gang) går turen videre til Province alias Frankrike. The land of the sneaky mustaches. Snakkes om en uke da bloggen! 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » September 2011 » August 2011


hits