29.aug.2011

Holder på å pakke nå. Pakker ting jeg føler jeg må ha men som jeg inners inne vet jeg sikkert ikke kommer til å bruke. Nå ja. Det er tusen ting jeg burde gjøre, men jeg har ikke lyst til å tenke på avreisen før jeg står på Flesland med kofferten i hånden. Jeg forteller meg selv at jeg er så tåpelig som plutselig begynner med mine melankolske tanker i en slik stund, men jeg vandrer stadig inn på min brors rom for å spille guitar hero. For å koble ut. Jeg gruer meg ikke til å reise. Det er ikke det. Det har oppstått noen konflikter inni meg pga noen personlige ting som har skjedd de siste dagene, og derfor prøver hjertet mitt og lenke meg fast til livet mitt her i Norge. 
Jeg gleder meg jo til å dra! Jeg har iallefall gjort det i 1 år nå. Jeg må slutte å sutre så fælt og huske på regelen jeg lever etter. "Everything happens for a reason. " 

saying goodbye is hard - even if only for a while

I dag var jeg med bestevenninnen min for siste gang før jeg reiser. Som alltid var hun i godt humør og vi gjorde de samme tingene vi alltid gjør. Det innebærer å sprade rundt i Bergen by, sitte på Nordnes og se ut over havet og prate om alt. Å skilles var vanskelig. Det var vanskelig fordi jeg er vandt til å kunne prate med henne hver dag på internett og meldinger, og ellers ser jeg henne et par ganger i uken. Hun er alltid der for meg og støtter meg på alle måter, og nå vet jeg at jeg ikke skal se henne på 9 og en halv måned. Det var ikke lett, men jeg klemte henne hardt og trasket hjem i mørket. 
Men jeg har ingen intensjoner om å sutre fordi jeg må ta farvell med så mange jeg er glad i. Jeg visste jo at det ville skje. Jeg var forberedt på at det ikke ville bli lett. Men det er jo ikke akkurat som om jeg ikke skal ha kontakt med dem gjennom disse 9 månedene. Vi kan brevveksle, sende mail, skype, prate på facebook osv. 
Dessuten vil jeg ikke grue meg til å reise. Jeg har kjempet lenge for dette og jeg har tenkt til å nyte hvert øyeblikk av reisen jeg skal ut på. Dette er mitt eventyr og jeg vet at når jeg nå sier hadet så er det ikke farvell - det er på gjennsyn.

Ramin Karimloo - To me, the best singer in the world


'Til I hear you sing once more er en sang fra ynglingsmusikalen min Love never dies. Det er sjeldent jeg blir så rørt som det jeg ble da jeg så musikalen og hørte Ramin Karimloo da jeg var i London i begynnelsen av august. Han er helt fantastisk (og søt). Er kanskje mange som vil si de ikke liker han pga Love never dies som er oppfølgeren til The Phantom of the opera (som er på andre plass over ynglingsmusikaler) er ganske nære opera sjangeren. Noe jeg elsker!

U like? 

Pastasentralen med min kjære Helene

Ventet på at Helene skulle melde sin ankomst. 

Mmmmm...

Helene var ganske fornøyd med fangsten. oh yeah.

Var som sakt på Pastasentralen med Helene i dag. Det var jo kjekke greier da. God pizza, alt for mye pizza. Ikke nok med det, men vi følte en trang til å klæsje på med en McFlurry etterpå, som btw ikke kan kalles en McFlurry med oreo fordi det var jo så vidt man fikk noe oppi den hersens koppen i det hele tatt. McSvindel ville vært mer passende. Koselig dag alt i alt. Godt vær og kjekk ungdom. 
Jeg lengter etter å dra

 


Det er 10 dager igjen til jeg reiser, dere. 

When our gaze meet, time stands still

DIY (so to speak)


Da jeg var i London for første gang var jeg vell rundt 10-11 år gammel, og da kjøpte jeg en Big Ben nøkkelring. Noen år senere fant jeg ut at om du fjernet nøkkelring delen kunne den brukes som et smykke og jeg elsket det smykke. Det var lite og søtt, og ingen hadde make. I fjor da jeg var i Paris så en av damene i en vogn som solgte suvinirer smykket mitt, og hun gav meg noen nøkkelringer som manglet anheng og som hun derfor ikke kunne selge som nøkkelringer. Så da festet jeg eifeltårnet på ved siden av Big Ben. Jeg klarte selvsagt å ødelegge Big Ben, men da jeg var i London denne gangen fikk jeg kjøpt meg en ny Big Ben jeg kunne henge på! Så nå er alt strålende. 

Laget egne smykker selv noen gang? 

Pictures from far beyond

 

 
Noen bilder jeg tok i London og Brighton. Naturligvis tok jeg ikke innpå alle for da ville dette blitt en meget lang post, indeed. Hadde en fin ferie hvor jeg både opplevde noen av de samme tingene som før, men også nye spennende ting som for eksempel Brighton. :-)

Been there, done that?

Flightless bird, repair your broken wings
Antrekk fra forrige uke. Jeg beklager virkelig at jeg alltid beskjærer vekk ansiktet mitt, men det kan bli for mye av det gode. oh yes.

Nå skal jeg snart til byen og møte bestevenninnen min. Prøver å være så mye med venner som over hode mulig før jeg reiser av gårde. 16 dager igjen nå :-) 
Ha en fin dag!


Nevnte jeg forresten at......


DEN ER MIN!!!!!!!!!Pour me a cup of the magic you possess
Dagens antrekk. Forøvring gårsdagens antrekk også. Overnattet hos Malene i natt. Sitter å drømmer meg bort til musikken fra "love never dies". Det er den mest fortryllende, fantastiske, mindblowing musikalen jeg noen gang har sett. Om noen skal til London i nærmeste fremtid: Skaff deg billetter til Adelphi theatre! 

New From England


Det var det! Jeg er fornøyd med absolutt alt. Som dere kanskje ser så har jeg utviklet en bestemor-stil uten like. But at least I'm a young, hip grandma. oh yeah. 

Tanker? 


Back from London!


Da er jeg hjemme igjen etter 5 fine dager i London (og Brighton). Vi var jo der da det var opprør og det fikk vi merke. Vi måtte løpe for livet en av kveldene og politisirener kunne høres hele natten. Det var veldig trist. Stakkars alle som fikk butikkene sine eller husene sine brent ned og ødelagt. Men håper opprørerne blir tatt. 

Ellers må jeg si at jeg elsker England noe helt ustoppelig mye. Har du noen gang reist et sted, pratet et språk eller sett bilder fra et sted og tenkt at det er der du egentlig hører hjemme? Jeg har det slik iallefall. Jeg har så stor kjærlighet for Storbritannia at mye av livet mitt involverer det uten at jeg er klar over det selv. Jeg ser for eksempel bare på britisk tv, leser bare britiske bøker, liker best britiske filmer og skuespillere, hører nesten bare på britiske artister osv. Jeg var ikke klar over det før jeg tenkte over det for en stund siden. Og folk spørr meg "hvorfor skal du på utveksling til England og ikke USA?" Da svarer jeg "hva i all verden har jeg å gjøre der borte da?" Det er tross alt i England jeg hører hjemme. Jeg lever i troen på at Gud feil plasserte meg. Beklager Gud. Jeg tror virkelig det. 
Men nok babling. I morgen viser jeg innkjøpene mine. hehe shallowness continues. Viser nok bilder etterhvert også. Update from London

Hei! Sitter naa paa en liten sjappe i Queensway og skriver. Sto opp halv 9 i dag, spiste frokost og kastet meg paa tuben til Marble Arch for aa vaere tidlig paa primark som er et mareritt litt ut paa dagen. Fant saa mye to my liking at jeg brukte ... en del penger der for aa si det saann. Men er faktisk ganske sjeldent jeg bruker penger saa jeg unner meg det :) I morgen er det marked i Portobello. Har nesten ikke penger igjen, men jeg har planer om aa ringe banken i kveld (pappa) heheh..

Good day to you all!

London today. see yah!

Klokken 4 drar jeg til flyplassen for å fly av sted til mitt fedreland (I wish) England. Min 4. gang i London dette, men man blir aldri lei av denne byen. Alltid noe nytt og spennende å se og oppleve. Tror ikke jeg har internett på turen så jeg får nok desverre ikke blogget, men jeg skal iallefall ta mange bilder så jeg har litt å vise når jeg kommer hjem igjen. Until then - Bye my friends!

YOU SHALL BE MINE!


Du gjør deg kostbar men 500 kr ... I don't care! Du er nydelig.Les mer i arkivet » Februar 2015 » September 2011 » August 2011


hits