Flightless bird, repair your broken wings
Antrekk fra forrige uke. Jeg beklager virkelig at jeg alltid beskjærer vekk ansiktet mitt, men det kan bli for mye av det gode. oh yes.

Nå skal jeg snart til byen og møte bestevenninnen min. Prøver å være så mye med venner som over hode mulig før jeg reiser av gårde. 16 dager igjen nå :-) 
Ha en fin dag!


Pour me a cup of the magic you possess
Dagens antrekk. Forøvring gårsdagens antrekk også. Overnattet hos Malene i natt. Sitter å drømmer meg bort til musikken fra "love never dies". Det er den mest fortryllende, fantastiske, mindblowing musikalen jeg noen gang har sett. Om noen skal til London i nærmeste fremtid: Skaff deg billetter til Adelphi theatre! 

radioheads and headaches

  
ikke de peneste bildene som dere ser. nu vell. Dette er mine to outfits i dag. Det første var slik jeg gikk i byen og det andre var sånn jeg ble seende ut nå som jeg ligger på sofaen med migrene og radioheads på tv. God aften.Blue blue caravan


jeg ser ganske trist ut på bildet. Men kanskje jeg er det! Jeg kommer kanskje opp i eksamen i morgen sjønner du.
Kommer jeg opp, ja da gråter jeg bittert, men kommer jeg ikke opp så skal jeg feire med kina mat. Over og ut

Noen tanker?#Outfit 3 - ZorroJeg føler meg teit når jeg lager streker på meg selv på denne måten, men jeg hadde ikke noe valg. Jeg har veldig liten tid akkurat nå. Pappa fyller 60 i dag. Hurra! Så da blir det til at jeg skal slave rundt og servere i besøket hans. 
Barnearbeid? hmm. Burde egentlig holde meg på rommet mitt. Har en stor fremføring i morgen jeg ikke har skrevet ferdig enda. wops. Må opp tidlig i morgen jeg ser det ut som. 

Like? 


Outfit 2#


I dag var vi faktisk på naturfag ekskursjon med klassen langt ute på landet. Jeg er vanligvis et naturmenneske og elsker landet, men 30 1.vgs elever i ført regntøy en regnfull dag i skauen minnet mer om en dårlig dag i barnehagen. Da jeg endelig kom hjem slukte jeg et pai stykke og en maiskolbe før jeg lå strak ut på sofaen og så mitt elskede top gear. Hvordan kan folk leve uvitende om at et så genialt program eksisterer? Love it!
Hva har du gjort i dag? 

Outfit 1#


and as the bird fly, one can hear a load cry. I swallow a sigh, and lay down to die. 

Første outfit noen sinne på denne bloggen. Føler presset.
En kort men lang uke er endelig over og jeg kan drikke te og lese resten av helgen.
vell, nesten hele helgen. 

Tanker?Les mer i arkivet » Februar 2015 » September 2011 » August 2011


hits