Pictures from far beyond

 

 
Noen bilder jeg tok i London og Brighton. Naturligvis tok jeg ikke innpå alle for da ville dette blitt en meget lang post, indeed. Hadde en fin ferie hvor jeg både opplevde noen av de samme tingene som før, men også nye spennende ting som for eksempel Brighton. :-)

Been there, done that?

Back from London!


Da er jeg hjemme igjen etter 5 fine dager i London (og Brighton). Vi var jo der da det var opprør og det fikk vi merke. Vi måtte løpe for livet en av kveldene og politisirener kunne høres hele natten. Det var veldig trist. Stakkars alle som fikk butikkene sine eller husene sine brent ned og ødelagt. Men håper opprørerne blir tatt. 

Ellers må jeg si at jeg elsker England noe helt ustoppelig mye. Har du noen gang reist et sted, pratet et språk eller sett bilder fra et sted og tenkt at det er der du egentlig hører hjemme? Jeg har det slik iallefall. Jeg har så stor kjærlighet for Storbritannia at mye av livet mitt involverer det uten at jeg er klar over det selv. Jeg ser for eksempel bare på britisk tv, leser bare britiske bøker, liker best britiske filmer og skuespillere, hører nesten bare på britiske artister osv. Jeg var ikke klar over det før jeg tenkte over det for en stund siden. Og folk spørr meg "hvorfor skal du på utveksling til England og ikke USA?" Da svarer jeg "hva i all verden har jeg å gjøre der borte da?" Det er tross alt i England jeg hører hjemme. Jeg lever i troen på at Gud feil plasserte meg. Beklager Gud. Jeg tror virkelig det. 
Men nok babling. I morgen viser jeg innkjøpene mine. hehe shallowness continues. Viser nok bilder etterhvert også. London today. see yah!

Klokken 4 drar jeg til flyplassen for å fly av sted til mitt fedreland (I wish) England. Min 4. gang i London dette, men man blir aldri lei av denne byen. Alltid noe nytt og spennende å se og oppleve. Tror ikke jeg har internett på turen så jeg får nok desverre ikke blogget, men jeg skal iallefall ta mange bilder så jeg har litt å vise når jeg kommer hjem igjen. Until then - Bye my friends!

Rule Britannia

Next Thirsday I'm there! Cannot wait.Off to the countrysideJa, da er jeg på vei til hytten. Jeg skal sitte ute på steinmuren, lytte til Enya og lese gode bøker. Har også planer om å gå turer i skogen og lytte til fuglesangen slik jeg gjør hver gang jeg er her. Kall meg Mr. Klisjé. that's what I do!

Jeg beklager forresten at jeg er en slik dårlig blogger som nesten aldri skriver noe som helst av hva jeg gjør eller noen ting, men det er så umotiverende når jeg har så treg datamaskin. Den gjør ingenting jeg vil den skal gjøre, og det begynner å gå meg på nervene så.. jeg beklager, men jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan når jeg kommer til York (som er om bare 43 dager!!!!)

Ser dere om en uke!
Btw: jeg må være fjortis og si: Happy Birthday Benedict Cumberbatch!
Han er helten min på alle måter og han er 35 år i dag. høhø. Så det så.  

Happy birthday to me!

Tumblr_lghgefsedr1qg43gto1_500_large_large
17 år i dag. Gått lang fjelltur og spist alt for mye china middag. Ser Forthysomething på pc-en. fin bursdag

New From France


Dette var det som ble med meg hjem fra Franrike. Det var crazy salg over alt så jeg fikk alt skremmende billig. Var også deilig å kjøpe ting jeg virkelig trengte som for eksempel toalettvesken fra The Body Shop. Stor og perfekt til å ta med til York. 

Hva syns du? Btw: I natt blir det Harry Potter Premiere! Gleder meg så mye at jeg nesten ... tisser i buksen!

Home again


utsikt fra rommet mitt i vår franske villa. 

Da er jeg hjemme igjen etter en deilig uke i Sør-Frankrike. Jeg hadde ingen forventninger til denne turen fordi jeg ikke er særlig begeistret for stekende varme og brennende sol, men jeg likte det overraskende godt. Vi gjorde noe nytt og opplevde noe spennende hver eneste dag. Høydepunktet var nok å gå på tur i Alpene og å ha en fot i Franrike og en i Italia. Shoppet litt også og bilder fra turen og bilder av innkjøp kommer senere. :) 

Har dere hatt en fin uke? sorry but I have to go

Tumblr_ln9muqxjbi1qjnwa0o1_500_largeBeklager dårlig blogging og sånn denne uken, men man har hatt det travelt med venner og familie.
I morgen tidlig (så tidlig at jeg vet ikke om man kan kalle det morgen en gang) går turen videre til Province alias Frankrike. The land of the sneaky mustaches. Snakkes om en uke da bloggen! 

I'm coco and going out

pimp your myspace

Nå skal jeg snart ut og gå. gå langt. jeg har nemlig bestemt meg for å gå hele veien til min søte fluesopp, Lily. 
Det tar 20 minutter med buss til henne så det tar vell 1 og en halv time å gå. Men utfordringer, hva er det?
Ha en fin lørdag dere!
Skal du noe kjekt i dag?  

I'll write you a letter sealed with a kiss

Det er sommereferie. Jeg har vært på kafé med god venninne, spist middag med pappa på Dickens, kjøpt nye joggesko og kjøpt voks og stempel til min fremtidige brevskriving. Nå skal jeg bestemme meg for fagvalgene neste år og så er livet herlig. 

Hvordans startet du sommerferien?

jeg gleder meg...

.. til å våkne tidlig i sommer for å se solen stå opp.

Lend me your ears and I'll sing you a song


Lazy summer day. Sommeren er endelig kommet til Bergen. Halv 11 i dag tidlig da jeg tittet på gradestokken så jeg at det sto innetemperatur: 21 grader - utetemperatur: 21 grader. Så da hev jeg på meg skoene og gikk en lang tur i skogen. Det er så grønt og deilig ute. Jeg har aldri likt sommeren. Har alltid ventet på at den skal bli over så man kan bane vei for høsten, min elskede. Men nå tror jeg at jeg faktisk kan vende meg til å like sommeren også. 

Jeg kom ikke opp i eksamen! Så gårsdagen tilbragte jeg med en god venninne og navnesøster. 
I dag skal dagen tilbringes på andre siden av byn med en annen god venninne. Fri er deilig det. 
Elsker å stå opp tidlig og å få noe ut av dagene. Jeg må også konsentrere meg om fagvalg på skolen neste år. 
Jeg vet ikke om jeg skal ta A levels eller IBD, men akkurat nå skal jeg hoppe i dusjen og dra på meg sommerkjolen.

Hva gjør du i dag da? Les mer i arkivet » Februar 2015 » September 2011 » August 2011


hits