Ramin Karimloo - To me, the best singer in the world


'Til I hear you sing once more er en sang fra ynglingsmusikalen min Love never dies. Det er sjeldent jeg blir så rørt som det jeg ble da jeg så musikalen og hørte Ramin Karimloo da jeg var i London i begynnelsen av august. Han er helt fantastisk (og søt). Er kanskje mange som vil si de ikke liker han pga Love never dies som er oppfølgeren til The Phantom of the opera (som er på andre plass over ynglingsmusikaler) er ganske nære opera sjangeren. Noe jeg elsker!

U like? 

i cried for you

 
Bare en samling av noen klipp jeg tok uken jeg var i Province. Amatørmessig egentlig. 

Jeg gikk forresten rundt i en nydelig hvit blondekjole i går, og forstod ikke hvorfor alle drev å glante sånn på meg (spesielt menn). Men da jeg kom hjem forsto jeg det selvsakt: Aldri hadde undertøyet mitt vært mer synlig.
Takk til bikbok for å lage gjennomsiktige kjoler! Much abliged to you! not.. 

Summer 2011

 

Glittering shoes.

I går gikk jeg rundt i byen og kjøpte inn glitter, sko og lim. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg syntes det hørtses ut som en god idé å gjøre dette, men resultatet ble veldig bra! På filmen er det ikke glitter på tuppen av skoen, men jeg gikk over de flere ganger, og må kanskje gå over de en gang til i dag. 

Hva syns du?  

 

Being a bad blogger already? Ouch!

Jeg har akkurat begynt å blogge, men allerede må jeg ty til youtube. Neida. Jeg hadde hatt lyst til å vise dere denne sangen uansett. Adele er helt fantastisk. Hun synger som en gudinne, og hun har en helt fantastisk personlighet. Hun er rett og slett et nydelig menneske som en kan se opp til. Enjoy. 
Hva syns du om henne? 

Hello world!

 
 

.

Les mer i arkivet » Februar 2015 » September 2011 » August 2011


hits